torsdag 5 november 2009

Tv-seriernas värld...

... är ju som sagt inte så stor som man kan tro.

Vet inte hur många av er som kollade på Men in trees när den gick förut. Tyvärr avlutades den serien ganska abrupt när det blev strejk å sedan lågkonjunktur på det...

Hur som helst så måste ju seriens skådespelare sysselsätta sig med annat såklart.
Patrick kunde vi ju återse i House som en patient på det psyke som House var inlagd på i början av denna säsongen.
Sarah pluggade ju till sjuksköterska i Men in trees och tydligen gick det bra för nu arbetar hon på akuten i serien Hawthorne. Enda skillnaden är att hon numera bara har 1 ben, det andra består av en protes. Har inte riktigt klurat ut om de "fejkar" att hon använder en protes eller om hon faktiskt har ett amputerat ben men att det aldrig märktes i Men in trees...
Mai, eller Mamai som Patrick kallade henne, kom också in en snabbis på just nämnda akutmottagning. Hon verkade dock inte känna igen sin forna kollega från Men in trees :)
Jack, som tidigare var en djursnubbe är nu en människosnubbe och arbetar som läkare i Mercy. När en tvättbjörn eller liknande sprang runt inne på sjukhuset verkade han dock inte så djurvan ;-)
I samma serie återfinns också hockeyspelaren från Men in trees som får ihop det med Jacks kollega Annie. Dessa verkar inte heller komma ihåg att de "känner" varandra sedan innan :)
Å dessutom gjorde ju Bailey från Greys anatomy ytterligare ett besök hos gänget i Private practice för ett tag sedan.

Rörigt? Nejda. Det funkar.
Det e lite som i Colin Nutleys filmer, i ena filmen är man präst å i nästa film är man något helt annat...

Det där med att vara skådespelare påminner mig lite om politiker. Ena stunden är de experter på det ena och i andra stunden är de experter på något helt annat.
Undras om politikerna agerar på riktigt eller om de också spelar en roll...?

Hur som helst, spännande att se vem som dyker upp var härnäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...s