tisdag 21 april 2009

Plugget!

Just nu längtar jag efter sommarregn, barfotapromenader, solen som värmer i ansiktet, sand mellan tårna... Ja, sommaren helt enkelt.

Ni vet när alla är sådär optimistiska, allt är möjligt, man är ute och aktiverar sig, pratar med grannarna, grillar och klipper gräsmattan.
Men om jag tänker efter riktigt noga så är det nog att jobba som jag längtar till. Alltså att inte vara student, att inte ha en massa arbeten som ska lämnas in, inte böcker som borde läsas, pm som ska skrivas eller andra saker som borde göras som hänger över en jämt och ständigt och som hela tiden ger en dåligt samvete....

Och räknar man efter lite så är det kanske inte så konstigt att man är trött på att plugga. Inskolningen skedde på dagis, då var jag 6 år. Idag, 24 år senare, är jag fortfarande kvar i skolans värld. Hade iofs ett kortare uppehåll på 2 år efter studenten, men sedan dess har det flutit på... Och nu är det bara några veckor/månader kvar innan det är tänkt att man ska bege sig av från den skyddande världen på campus och ut i vida världen. Skrämmande. Och lite spännande. :)

1 kommentar:

johannalainen sa...

Men vänta lite här nu... December var inte förra veckan. Du har ju hållit på länge o bloggat. Det kommer ta tid för mig att läsa igenom allt. Arbetsflykten here i come!

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...s