tisdag 16 mars 2010

Hemma på slätten igen

Ja så har Stockholmshelgen både kommit och gått. :)
Hade underbart väder, träffade härliga vänner och hann med en hel del under mina dagar där uppe.


På fredagen blev det stan och en del affärer. Lunch med kusinen på moderna museet, tacokväll med vin, Lets dance och soffhäng.

Lördagen började vi med en långpromenad på isen ute vid Solna. Tog t-banan å pendeln till Älvsjömässan för att gå på Vildmarksmässan. Strosade runt bland alla montrar, prylar och broschyrer. Familjen T kom på besök ute på mässan eftersom vi inte hann ses dagen innan. Var å lyssnade på Baffin babes, mycket inspirerande. Såg ett reportage om dem på tv i höstas eller så å blev inspirerad redan då, men såklart häftigt att höra om deras strapats live. Underhållande föredrag, fantastiska bilder... Avslutade dagen med restaurangbesök och efterföljande Melodifestival tillsammans med min kompis S, hennes arbetskamrat och lite andra människor.

 
På söndagen promenerade vi in till stan i solen. Åkte hem å åt frukost. Gick på loppisen som är precis vid S lägenhet (hade varit livsfarligt för mig att bo så nära...). :)  Åkte sedan in till stan för att luncha med ytterligare en kompis innan avfärd hemåt.Intensiv helg alltså - men på ett härligt sätt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...s