tisdag 10 februari 2009

Intet nytt under solen

Häromdagen satt jag på en buss och min "bussgranne" satt med en dator i knäet och tittade på en tv-serie som jag tyckte påminde om LOST. Det var inga personer som jag kände igen men färgerna, omgivningen... påminde om serien.

Trots att jag erkänner att jag tittar mycket på tv-serier så är detta inte någon serie som jag fastnat för. Till en början dissade jag den för att det var "övernaturliga" inslag med i den; såsom vandrande rökmoln, isbjörnar och liknande... Jag är inte direkt något sci-fi-fan.
Men sedan bestämde jag mig ändå för att ge serien en chans och tyckte väl att den ändå var ganska ok. Men efter någon säsong så ballade den ur igen och jag övergav serien för flera säsonger sedan.

Så när jag nu såg att grannen tittade på, vad jag förmodade var LOST, så var jag ju tvungen att smygtitta lite :)
Å jag blev inte direkt besviken... Hunken, Sawyer (?), var med - han var fortfarande hunkig. Gubben var med, han hade fortfarande ett ärr på kinden och kunde gå utan sin rullstol. Seglaren var med, han var i en stad och pratade med - hör å häpna - Mr Meade (!) från Ugly Betty!
Jag tyckte den var rörig innan och Mr Meade gjorde inte saken bättre...

När jag, för flera säsonger sedan, slutade titta på serien befann de sig övergivna på en ö och försökte ta sig hem. Nu, flera år senare verkade de fortfarande vara kvar på ön - känns inte direkt som jag missat något... Sorry ni som gillar serien, men mig tilltalar den inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...s